A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Курси для вчителів початкових класів у Миронівській ТГ

  23-24 березня на базі Миронівського академічного ліцею імені Т.Г.Шевченка відбулися дводенні курси для вчителів початкової школи Миронівської ТГ про формати виявлення та стратегії подолання освітніх втрат учнівства. Тематика курсів - «Наздоженемо: курси про подолання освітніх втрат».

16:18 27.03.2024

Нарада керівників

  14 березня 2024 року відбулася нарада керівників закладів освіти Миронівської ТГ. Начальник гуманітарного відділу Володимир Нечипоренко доповів про впровадження Стратегії реформування харчування у закладах освіти Миронівської міської  територіальної громади на 2023-2027 роки. Провідний фахівець  Миронівського відділу управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного контролю за  дотриманням санітарного законодавства Людмила Павлюк проінформувала відповідальних про проведення моніторингу щодо дотримання вимог законодавства у сфері з санітарного та епідемічного благополуччя населення у закладах освіти. Постачальники харчових продуктів для закладів освіти Геннадій Педченко, Дмитро Верхолаз та Ігор Якименко дали відповіді на актуальні питання щодо якості харчових продуктів, логістики та супровідної документації.  Комунікаційна підтримка і популяризація формування культури харчування та розвитку принципів здорового харчування є важливим аспектом реформування харчування. Гуманітарний відділ підтримує ініціативи закладів освіти щодо упровадження проєктів     «Безпечне харчування», «Сучасний харчоблок», «Правила здорового харчування». Змістовним і корисним для учасників наради було навчання у формі  онлайн-вебінару, організоване Управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного контролю за  дотриманням санітарного законодавства Обухівського району. Керівники, медичні працівники, комірники, кухарі закладів дошкільної та загальної середньої освіти отримали рекомендації з питань запровадження, застосування та підтримання дієвості системи НАССР.

13:54 15.03.2024

Засідання ПМК вчителів початкових класів

  Цього тижня у залі засідань гуманітарного відділу відбулося чергове засідання предметно-методичної комісії вчителів початкової освіти Миронівської ТГ.  

10:28 11.03.2024

Учні ОЗО "Миронівський академічний ліцей №3" стали переможцями національної Олімпіади геніїв

 «GENIUS Olympiad Ukraine» – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада геніїв. У 2023 році офіційний статус і спеціальний знак афіліації – «Школа Олімпіади геніїв»- отримав ОЗО "Миронівський академічний ліцей №3".  Відповідно до критеріїв статус афіліації можуть отримати заклади освіти та педагоги, які мають досвід участі в конкурентних змаганнях і необхідну кваліфікацію в підготовці проєктів високої якості.    Другий рік поспіль наш ліцей представляє проєкти високого рівня.   06.03.24 року була проведена офіційна церемонія оголошення результатів фіналу Всеукраїнського конкурсу «Олімпіади геніїв України» —2024!🎉   У цьому році переможцями стали:  Шмельова Каміла, 9-Б (кер.Ляшенко Аліна Олександрівна), Симоненко Аліна, 9-Б (кер.Симоненко Лариса Борисівна). Вітаємо талановитих учнів та їх наставників!!!!!!

09:53 09.03.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН 2024 РОКУ

  Цьогоріч у лютому в онлайн-форматі відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів–членів МАН України.

10:33 01.03.2024

Вхід для адміністратора