A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри"

  У грудні 2023 року в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України у 2023/2024 навчальному році було проведено ІІ (міжшкільний)Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів та учениць «Шкільні ігри». 

09:44 27.12.2023

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН у 2023/2024 н.р.

20-22 грудня 2023 р. в територіальному відділенні МАН Миронівської міської громади було проведено І (територіальний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. У межах конкурсу було організовано роботу 10 секціях (українська мова, соціологія, педагогіка, етнологія, географія, гідрологія, технологічні процеси та перспективні технології, теоретична фізика, астрономія, охорона здоров’я) у 7 наукових відділеннях, що дало змогу представити значну кількість робіт (11 робіт) юних дослідників з різних сферах наукового знання.

11:25 26.12.2023

Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів у 2023/2024 н.р.

  У листопаді розпочалися Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів у Миронівській ТГ. Обдаровані учні  громади отримали почесне право представляти свої заклади освіти на ІІ (територіальному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році. Дозвольте побажати вам гарного настрою, впевненості у своїх знаннях  і переможних результатів.  

11:41 08.11.2023

Семінар-практикум предметної методичної комісії заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної роботи

    24 жовтня 2023 року в актовій залі гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради відбувся семінар-практикум  предметної методичної комісії заступників директорів ЗЗСО з навчально-виховної  та виховної роботи. У ході роботи було розглянуто питання, які  сьогодні є надважливими в управлінській діяльності. Любов Миколаївна Зленко, провідний спеціаліст гуманітарного відділу Миронівської міської ради, фахово висвітлила таке питання, як "Особливості проведення моніторингу закладів освіти з питань організації освітнього процесу".   Технолог із харчування Євгенія Сергіївна Ізмайлова звернула увагу присутніх щодо шляхів покращення харчування дітей у громаді, розробки та впровадження у школах методичних настанов для використання системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Зважаючи на те, що сьогодні МОН України рекомендує ЗЗСО переходити на електронне діловодство, яке суттєво зменшить навантаження та заощадить час кожного педагогічного працівника, директор ОЗО “Потіцький ліцей Миронівської міської ради Київської області” Олександр Іванович Зварич та заступник директора з НВР Тетяна Петрівна Шевченко поділилися досвідом з  автоматизації управлінських та освітніх процесів у своєму закладі. Аби допомогти освітянам опрацювати оновлені вимоги до атестації педагогічних працівників і врахувати всі нюанси, секретар атестаційної комісії ІІ рівня Галина Якимівна Закрева дала компетентні рекомендації присутнім.             

15:19 26.10.2023

День української писемності

   День української писемності та мови відзначається сьогодні, 27 жовтня. Традиційно у день свята відбудеться радіодиктант національної єдності.

11:58 26.10.2023

Всеукраїнський урок єдності

  Міністерство культури та інформаційної політики України в рамках національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр» спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готують телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям. Урок буде транслюватися на телеканалі «Суспільне. Культура» 6 жовтня о 12:00, а також на Youtube-каналі «Перший». Ця ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Трансляція Всеукраїнського уроку єдності триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропоновано пройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань. Для цього потрібно, щоб діти просканували QR-код на екрані та перейшли за посиланням. 

09:37 05.10.2023

Вхід для адміністратора