A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

З днем Незалежності України

   З Днем Незалежності країну вітаємо: Добробуту й миру щиро бажаємо. Щастя й удачі всім нам, Усім українським донькам й синам!

10:53 24.08.2023

З днем Конституції

  Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань. Зараз ми виконуємо найголовніший обов'язок, визначений Конституцією. Ми всією нацією стали на захист рідної землі. Щиро віримо, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів.

09:59 28.06.2023

Нарада керівників ЗДО

    7 червня 2023 року відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти Миронівської міської територіальної громади. Начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Володимир Нечипоренко зупинився на питаннях щодо підготовки дошкільних закладів до 2023/2024 навчального року, проходження осінньо-зимового періоду, дотримання вимог щодо відрахування дітей із закладів дошкільної освіти в умовах війни. Про організацію діяльності закладів дошкільної освіти в літній період в умовах воєнного стану, запровадження альтернативних форм надання послуг у сфері дошкільної освіти проінформувала управлінців головний спеціаліст гуманітарного відділу Любов Зленко. На питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників та впровадження професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти», підсумках  атестації педагогічних працівників ЗДО у 2022/2023 навчальному році акцентувала увагу провідний фахівець Галина Закрева. Підсумки фотоконкурсу «Дитячі витівки», присвяченого до Міжнародного дня захисту дітей, підбила провідний фахівець Юлія Яровенко. Миронівський ЗДО "Світлячок" - І місце            Миронівський ЗДО "Сонечко" -  ІІ місце    Полівський ЗДО "Малятко" - ІІІ місце Росавський ЗДО "Дюймовочка" - ІІІ місце                                          

10:20 09.06.2023

Тренінг для вчителів початкових класів

   01 червня 2023 року був проведений тренінг «Благополуччя дітей і педагогів: дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки» для вчителів початкових класів. Спікером заходу була Оксентіюк Лариса Олександрівна, вчитель початкових класів Зеленьківської гіманізії Миронівської міської ради Київської області. Для участі у тренінгу запрошувалися вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Миронівської міської громади. На вебінарі були розглянуті такі питання: 1.    Психосоціальна підтримка та гра. 2.    Вплив стресу на благополуччя та навчання дітей. 3.    Роль педагога у підтримці благополуччя дітей: шість ключових стратегій. 4.    Створення безпечного освітнього середовища. 5.    Підтримка позитивної поведінки. 6.    Сприяння соціально-інтерактивному середовищу 7.    Розвиток соціально-емоційних навичок та уміння подолання стресу через гру.       

14:00 05.06.2023

Нарада керівників закладів освіти

  1 червня 2023 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Миронівської міської територіальної громади. Начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Володимир Нечипоренко акцентував увагу управлінців на  актуальних питаннях щодо підготовки закладів освіти до 2023/2024 навчального року та проходження осінньо-зимового періоду, створення та функціонування класів безпеки, організації та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул. Про  соціальний захист дітей, які навчаються у ЗЗСО, та виконання плану оперативно-профілактичних заходів (рейдів) на території Миронівської міської ТГ повідомила присутнім провідний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї Віта Андрущенко.            Головні спеціалісти гуманітарного відділу Любов Зленко та Ольга Смоляр окреслили основні тези нормативно-правових документів щодо завершення 2022/2023 навчального року, здобуття освіти в ЗЗСО в умовах воєнного стану,  формування попередньої мережі закладів освіти на 2023/2024 навчальний рік, видачу документів про освіту випускникам 9, 11 класів, дотримання вимог щодо ведення ділової документації.                              

09:51 02.06.2023

Голосування за найкращий ескіз муралу. Приз глядацьких симпатій

   З 01 по 02 червня 2023 року триває онлайн голосування конкурсних  робіт  на найкращий ескіз муралу, присвяченого до Міжнародного дня захисту дітей серед закладів освіти Миронівської ТГ. Перейдіть за покликанням та  проголосуйте за одну роботу, яка найбільше сподобалася.

09:17 01.06.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 по 21 травня в Україні триватиме перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

13:32 16.05.2023

Вхід для адміністратора