A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Обласний семінар-навчання «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням".

Дата: 20.02.2020 09:01
Кількість переглядів: 132

                                        
У Миронівському міському будинку культури 19 лютого відбувся обласний семінар-навчання «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням».

                                                        

У заході взяли участь представники місцевих органів управління освітою Миронівського, Богуславського районів, Миронівської та Медвинської ОТГ, керівники та особи відповідальні за організацію харчування, працівники харчоблоків закладів освіти, представники суб’єктів господарювання, що надають послуги з організації харчування дітей у закладах освіти. Координатор семінару-навчання Ківшарь Любов Іванівна, провідний фахівець департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, акцентувала увагу на питанні щодо належної організації безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти.

                                                   

Про дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (№ 771/97-ВР) доповідав Богач Дмитро Вікторович - начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. З особливостями розробки та впровадження в закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), познайомив присутніх

                                                    

Лисенко Сергій Петрович – начальник відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

                                                     

Адаменко Олена Володимирівна – заступник начальника управління, начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів - зупинилася на питанні "Санітарно-гігієнічні вимоги до організації харчування дітей в закладах освіти". Упродовж трьох годин обговорювали учасники семінару-навчання актуальні питання щодо повноцінного впровадження у закладах освіти системи НАССР (англ. HACCP — Hazard Analysis and Critical Control Points), яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.




« повернутися

Вхід для адміністратора