A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Нарада керівників

  14 березня 2024 року відбулася нарада керівників закладів освіти Миронівської ТГ. Начальник гуманітарного відділу Володимир Нечипоренко доповів про впровадження Стратегії реформування харчування у закладах освіти Миронівської міської  територіальної громади на 2023-2027 роки. Провідний фахівець  Миронівського відділу управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного контролю за  дотриманням санітарного законодавства Людмила Павлюк проінформувала відповідальних про проведення моніторингу щодо дотримання вимог законодавства у сфері з санітарного та епідемічного благополуччя населення у закладах освіти. Постачальники харчових продуктів для закладів освіти Геннадій Педченко, Дмитро Верхолаз та Ігор Якименко дали відповіді на актуальні питання щодо якості харчових продуктів, логістики та супровідної документації.  Комунікаційна підтримка і популяризація формування культури харчування та розвитку принципів здорового харчування є важливим аспектом реформування харчування. Гуманітарний відділ підтримує ініціативи закладів освіти щодо упровадження проєктів     «Безпечне харчування», «Сучасний харчоблок», «Правила здорового харчування». Змістовним і корисним для учасників наради було навчання у формі  онлайн-вебінару, організоване Управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного контролю за  дотриманням санітарного законодавства Обухівського району. Керівники, медичні працівники, комірники, кухарі закладів дошкільної та загальної середньої освіти отримали рекомендації з питань запровадження, застосування та підтримання дієвості системи НАССР.

13:54 15.03.2024

Засідання ПМК вчителів початкових класів

  Цього тижня у залі засідань гуманітарного відділу відбулося чергове засідання предметно-методичної комісії вчителів початкової освіти Миронівської ТГ.  

10:28 11.03.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАН 2024 РОКУ

  Цьогоріч у лютому в онлайн-форматі відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів–членів МАН України.

10:33 01.03.2024

Рятувальники спільно з командою ДЮРП «Юні рятівники» провели «Єдиний урок з безпеки» в класі безпеки ОЗО «Миронівський академічний ліцей ім. Т.Г. Шевченка» Миронівської міської ради Київської області

  27 лютого рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з командою ДЮРП «Круті перці» провели «Єдиний урок з безпеки» в класі безпеки ОЗО «Миронівський академічний ліцей ім. Т. Г. Шевченка» Миронівської міської ради Київської області. Під час уроку рятувальники розповіли школярам про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Працівники ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

10:03 28.02.2024

Пам'ять Героїв Небесної Сотні

  Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. 20 лютого 2014 року в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні. Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні підготовлено інформаційно-методичні матеріали, розміщені за покликанням https://www.maidanmuseum.org/uk/node/2744.

11:52 19.02.2024

Вхід для адміністратора