A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Звітний концерт класу сольного співу викладача Харченко Ірини Михайлівни

Дата: 20.01.2020 09:13
Кількість переглядів: 116

17 січня 2020 року в приміщенні Миронівської школи мистецтв відбувся звітний концерт класу сольного співу викладача Харченко Ірини Михайлівни. Директор школи мистецтв показала результат діяльності своїх вихованців. Варданян Аріна та Аніта, Пугач Захар, Вуйко Антон, Лебіга Анастасія та Музира Альбіна створили справжню святкову атмосферу та подарували присутнім присутнім свої концертні номери.
                                                               
Справжнім подарунком для глядачів став виступ директора Миронівської школи мистецтв Харченко Ірини Михайлівни, яка продемонструвала свій професіоналізм,  як викладач класу сольного співу та акторську майстерність , що не залишила байдужою жодного присутнього.

                                                                   

Також глядачі змогли оцінити уміння вихованців працювати в команді, адже можна було спостерігати не лише вокальні дуети, а й запальний інструментальний квартет у складі : Музири Альбіни, Скидан Юлії, Юрія Колісника та Ковальова Миколи. На концерті були присутні кореспонденти телеканалу "Миронівка", а тому найближчим часом наші зірки засяють у  яскравих софітах на улюбленому телеканалі міста. 
Ми щиро вдячні за запрошення на чудовий концерт і будемо надалі спостерігати за діяльністю вихованців Миронівської школи мистецтв, адже сучасне покоління дітей надзвичайно талановите, і ми в цьому щоразу переконуємося.

                                                                


« повернутися

Вхід для адміністратора