A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

День працівника освіти

Дата: 30.09.2021 09:41
Кількість переглядів: 94

   Шановні працівники освіти!
 Традиційно у першу неділю жовтня  ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
 
 Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
 Ми вшановуємо працю і тих хто допомагає зробити  життя дітей та дорослих більш комфортним: кухарів,помічників вихователів ,праль, техпрацівників, операторів  котелень та водіїв.

З теплом і любов’ю  згадуємо і ветеранів праці, які присвятили своє життя  високому  мистецтву служіння   підростаючому поколінню. 

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.
 Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Тепла, достатку і  затишку вашим родинам

 


« повернутися

Вхід для адміністратора