A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Засідання ПМК практичних психологів і соціальних педагогів

Дата: 05.05.2021 10:04
Кількість переглядів: 88

29.04.2021 року відповідно до плану роботи предметної методичної комісії практичних психологів і соціальних педагогів відбулося засідання ПМК на тему «Тривожність як основний чинник дезадаптації учнів». У заході, що проходив у формі онлайн конференції, взяли участь 22 працівники психологічної служби.

Мета засідання: підвищення рівня професіоналізму працівників психологічної служби з питання подолання тривожності у дітей. Систематизація набутих знань та ознайомлення з новими поглядами науковців відносно проблеми дитячої тривожності. Допомога у виборі актуальних технік спрямованих на подолання та зниження рівня тривожності.
Відкрила засідання Ольга Лобода, практичний психолог Миронівського центру дитячої та юнацької творчості Миронівської міської ради, та висвітлила питання «Тривожність: причини виникнення, ознаки, особливості».

Про нові погляди науковців відносно проблеми дитячої тривожності розповіла Наталія Яременко, практичний психолог та соціальний педагог ОЗО "Карапишівський ліцей".
 

 

Питання актуальних технік, які спрямовані на подолання та зниження рівня тривожності підняла Юлія Коваленко, практичний психолог та соціальний педагог Владиславської гімназії.
 

 

Діна Потапенко, практичний психолог та соціальний педагог ОЗО "Потіцький ліцей" поділилася своїм досвідом використання діагностичних методик щодо вивчення особливостей тривожності та її рівня у дітей.
     

 Світлана Корженко, спеціаліст гуманітарного відділу Миронівської міської ради, виступила з питанням «Особливості складання річного звіту практичними психологами і соціальними педагогами за 2020/2021 навчальний рік» та подякувала за змістовний, методично обґрунтований та корисний захід.


« повернутися

Вхід для адміністратора