A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Проведення у 2020/2021 н.р. військово-польових зборів (навчально-тренувальних занять із предмета "Захист України")

Дата: 09.06.2021 10:10
Кількість переглядів: 193

З метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок на заключному етапі вивчення предмета «Захист України» учнями загальної середньої освіти в кінці навчального року на базі закладів освіти Миронівської ТГ провелися навчально-польові збори (навчально-тренувальні заняття).

         Основним завданням навчально-польових зборів є відпрацювання практичних нормативів з прикладної фізичної підготовки, тактичної, загальновійськової, вогневої підготовок, основи медичних знань і допомоги.

Навчально-польові заняття  проведено у травні 2021 р.

Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласника. Зважаючи на важливість популяризації Збройних Сил України та виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, у якому б форматі вони не були проведені, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України

Надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях – основна тема занять дівчат 11-х класів. Випускниці, оволодівши цим навчальним матеріалом, отримали потрібні знання та практичні навички, які зможуть застосувати в майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора