A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Громадські слухання у с.Пустовіти та с.Шандра

Дата: 01.07.2021 10:15
Кількість переглядів: 127

  25 червня 2021 р. відбулися громадські слухання про реоаганізацію Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст. та Шандрівської ЗОШ І-ІІІ ст. в гімназії.

1. Найменування організатора громадського обговорення - Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради

2. Мета: врахування думки жителів сіл Пустовіти та Шандри щодо реорганізації закладів загальної середньої освіти в гімназії.

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту»:

- Рішення про утворення, реорганізацію закладу загальної середньої освіти приймає його засновник.

- Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади.

- Розвиток мережі комунальних початкових шкіл, гімназій забезпечують районні, міські, сільські, селищні ради.

- У разі реорганізації чи ліквідації закладу загальної середньої освіти засновник зобов’язаний забезпечити учням можливість продовжити здобуття загальної середньої освіти на відповідному рівні освіти.

Реорганізація і ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проекту, відповідного рішення засновника.

Проаналізувавши перспективну мережу, кадрове забезпечення, матеріально-технічну базу, провівши засідання робочої групи,  виносимо на громадське обговорення  питання реорганізації  Пустовітської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Шандрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Миронівської міської ради Київської області в гімназії.

Протокол громадських слухань щодо реорганізації Пустовітської ЗОШ І-ІІІ ст.

Протокол громадських слухань щодо реорганізації Шандрівської ЗОШ І-ІІІ ст.


« повернутися

Вхід для адміністратора