A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Відзначення трагічних подій пов’язаних з аварією на Чорнобильській АЕС у Іванівськомуй академічному ліецеї

Дата: 26.04.2021 11:12
Кількість переглядів: 78

З 10 по 15 березня до пам’ятної дати щодо відзначення трагічних подій, пов’язаних з аварією на Чорнобильській АЕС та з нагоди вшанування пам’яті жертв постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи в Іванівському академічному ліцеї були проведені тематичні заходи.

 

 

 

З 5 класом класний керівник, Бойко Ю.В., провела виховну годину «Чорнобильська трагедія – біль України». Дітьми були згадані трагічні події 1986 року, переглянуто відео, відзняте на момент ліквідації катастрофи, а також учні віддали шану першим ліквідаторам аварії ЧАЕС – хвилиною мовчання.

Класний керівник Доник Т.П. з учнями 10 класу переглянули художній фільм «За хвилину до катастрофи», також опрацювали уривки з творів Євгена Гуцала «Зозуля», «Чорнобильська дівчина Калина» та Ліни Костенко «Кощій Безсмертний зону стереже…». З метою поглиблення знань учнів про аварію на Чорнобильській АЕС, виховання любові до рідної землі, для учнів було проведено виховну годину «Біль і пам'ять Чорнобиля». Хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих, хто не вагаючись віддав своє життя за майбутнє мільйонів людей.


« повернутися

Вхід для адміністратора