A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Миронівщина багата на творчих людей

Дата: 29.12.2020 13:35
Кількість переглядів: 147

   Миронівщина багата на творчих людей і ми не втомлюємося вас з ними знайомити. Але тих, хто робить щось особливе, індивідуальне і рідкісне, зустрінеш не ча­сто. Сьогодні наша розповідь про Світлану Валеріївну Денисенко.

  Для себе вже давно жінка відкрила при­краси з бісеру. Це захоплення розпочалося з банального читання журналу. «Ще на початку двохтисячних побачила в кіоску видання, на обкладинці якого були вишиті рушники. Мене заціка­вило — дуже захопилася. Спочатку бралася: за прості роботи, а потім завдяки синові почала вивчати східну культуру. Для нього вишила фени з життя в Японії. Син оцінив мої старання.

    В тому ж таки газетному кіоску я побачила журнал з  брошкою із великих намистин. Він зацікавив мене ще більше за попе­редній. Тож купила.         Спробувала од­ного вечора зробити прикрасу з журналу, бо і матеріал напередодні закупила по списку. Так я виготовила свою найпершу роботу з намистин і вона вдалася. Потім почала шукати в мережі Іnternet подібні вироби, а там їх незліченна кількість. На будь-який смак, будь-якого стилю. Нашукала цікавих схем і спробувала працювати з бісером,»— розповідає Світлана Валеріївна.

    Зараз вона виготовляє прикраси і на продаж, але все ж головною метою свого ста­рання бачить душевну насолоду. Також не може стримати бажання подарувати свої прикраси друзям і рідним, які завжди із захопленням роздивляються чи не кожну намистинку і дивуються польоту; фантазії  пані  Світлани.

   В читальній залі Миронівської базової бібліотеці наразі функціонує виставка робіт майстрині. Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора