A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Круглий стіл «Педагогічна майстерність вчителя»

Дата: 02.03.2021 13:53
Кількість переглядів: 112

Відповідно до плану роботи предметної методичної комісії учителів філологічного циклу (українська мова та література) гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради на 2020-2021 н.р. 25 лютого 2021 року у формі відеоконференції Google Meet відбувся черговий вебінар учителів української мови та літератури круглий стіл «Педагогічна майстерність вчителя».

Зернами майстерності поділилися вчителі української мови та літератури ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3» Лідія Іванівна Кокот: «Розвиток комунікативних здібностей учнів на уроках української мови та літератури» і Тамара Петрівна Юхименко: «Використання інтерактивних технологій на уроках української мови та літератури». Разом зробили ще один крок до успішного оволодіння методикою побудови сучасного уроку. Свої надбання представили вчителі української мови та літератури Миронівського академічного ліцею імені Шевченка Бреус Людмила Анатоліївна: «Розвиток творчих здібностей шляхом поєднання традиційних та інноваційних методів навчання на уроках української мови» та Старінець Валентина Валентинівна: «Використання нетрадиційних форм і методів роботи на уроках української мови та літератури».

Координувала захід  керівник предметної методичної комісії  Мовчан Наталія Миколаївна, яка відмітила професійну майстерність викладачів та високий методичний рівень проведених заходів, оформлення портфоліо.

    Зленко Любов Миколаївна, провідний  спеціаліст гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради, наголосила на таких компетенціях учителів-словесників, як досконале знання мови та літератури, оригінальний стиль викладання предметів, здатність розкривати учнівський потенціал, комунікабельність та відкритість спілкування.


« повернутися

Вхід для адміністратора