A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Онлайн-тренінг для вчителів початкових класів на тему: "Інтегроване навчання. Що означає мислити критично?"

Дата: 28.04.2021 14:23
Кількість переглядів: 84

Ми живемо в суспільстві змін, тому кожна людина вчиться протягом всього свого життя. Саме вчитель початкових класів повинен розвивати любов до навчання, пізнавальні інтереси дітей молодшого шкільного віку, їхні творчі навички, уміння самостійно здобувати знання, бути активними, не пасивними.

Таких принципів дотримується і Дрифан Світлана Вікторівна, вчитель початкових класів, ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3 Миронівської міської ради Київської області».

         27 квітня Світлана Вікторівна провела онлайн-тренінг для вчителів початкових класів на тему: "Інтегроване навчання. Що означає мислити критично?".  Метою конференції було ознайомити учасників зустрічі із сучасними технологіями навчання учнів початкових класів через залучення до практичної діяльності; ознайомити вчителів з особливостями організації освітньо-виховного процесу в умовах запровадження Концепції Нової української школи; продемонструвати особливості організації освітнього середовища на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів; показати різноманітні форми освітньо-виховного процесу, які застосовується в оновленому руслі, відповідно до сучасної освітньої політики.

         В кінці тренінгу учасники зустрічі  зробили висновок, що сьогодні вже неможливо навчати традиційно: у центрі освітнього процесу має бути учень. Від його активності на уроці, вміння працювати з учителем, однокласниками залежить успіх в опануванні програмового матеріалу.


« повернутися

Вхід для адміністратора