A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

День перемоги над нацизмом у закладах культури

Дата: 17.05.2021 14:28
Кількість переглядів: 75

В день пам’яті та примирення, ми вшановуємо подвиг нашого народу,який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.

Мітинг – реквієм, "Уклонімося низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити "до Дня пам’яті та примирення  був проведений у Владиславському, Іванівському та Юхнівському  будинках культури. 

Миронівка святкує День перемоги над нацизмом у Другій світовій війни. В цей день, працівники Миронівського базового будинку культури, долучились до відзначення, покладанням квітів до Меморіалу Слави та до підніжжя пам'ятників визволителям міста. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто поліг у роки Другої Світової війни. Заупокійну літію за померлими захисниками відслужив Андрій Оленин разом з вірянами.

Завдяки тісній співпраці завідувачів закладів культури, школярів та бібліотечних працівників були проведені виставки та виховні години приурочені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В Маслівському БК – проведено годину пам’яті «Пам'ять жива».

В Карапишівському БК – проведено виставку «Подвиг дідів достойний поваги».

Разом із бібліотечним філіалом Потіцький будинок культури підготували виставку «День пам’яті та примирення - свято, що гуртує покоління», також за співпрацею Росавського будинку культури та бібліотечного філіалу був проведений захід – розповідь по книзі «Звитяжці», де відвідувачі ознайомились з орденоносцями які відзначені нагородами Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр.

В закладах культури Миронівської громади, відбулися урочистості та церемонії покладання квітів до пам'ятників, обелісків, братських могил з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На серцях рясно цвітуть маки у пам'ять про Другу світову війну. В руках – свічки та квіти на знак пошани загиблим воїнам. У думках – два слова «Ніколи знову!».


« повернутися

Вхід для адміністратора