A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Робоча нарада в онлайн- режимі керівників місцевих органів управління освітою

Дата: 08.04.2020 16:25
Кількість переглядів: 90

  Селекторна нарада з питань підготовки до осінньо-зимового періоду ...

   8 квітня о 15.00 для керівників місцевих органів управління освітою  було проведено селекторну нараду департаменту освіти і науки Київської ОДА. Під час наради розглядалися такі питання:

1. Про дотримання та виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року Ме 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19» в закладах освіти області.

2. Про забезпечення вчасної виплати заробітної плати працівникам закладів освіти та недопущення виникнення заборгованості із виплати заробітної плати та оплати за енергоносії.

3. Про забезпечення проходження освітнього процесу в дистанційному режимі, використання навчальних занять проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

4. Про запровадження у закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю в критичних точках (НАССР) відповідно до Методичних рекомендацій Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

5. Про проведення науково-освітніх заходів в онлайн-режимі для учнів-членів Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України у квітні 2020 року. 

6. Про організацію методичної роботи, обмін педагогічним досвідом та створення педагогічних спільнот в умовах карантину. Про проведення курсів підвищення кваліфікації.

7. Про формування спроможної мережі закладів освіти.

8. Про організацію профільного навчання у  закладах освіти.

9. Про строкову форму роботи у закладах освіти керівників та педагогічних працівників пенсійного віку. 


« повернутися

Вхід для адміністратора