A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Кожному закладу освіти по сайту! А у вас є сайт? Ні? А повинен бути!

Дата: 06.08.2020 16:30
Кількість переглядів: 628

? Создание хороших, красивых сайтов, разработка крутого сайта под ... Відповідно до статті 30 Закону України "Про освіту"   кожен заклад освіти повинен формувати відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та оприлюднювати таку інформацію на на своїх вебсайтах. Ви можете сказати, що для того щоб утримувати власний вебсайт необхідно регулярно сплачувати кошти за його утримання, а як же бути із Законом? Порушувати? Ні! Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради рекомендує 4 безкоштовні онлайн- платформи, де ви можете створити сайт власного закладу!

  • Система шкільного менеджменту School Champion Знак Стрілка напрямку на шляхах евакуації вліво 150х150 купити в ... дає змогу закладам освіти створювати свої сайти, які є не тільки візитною карткою закладу, а й потужним робочим вебпростором.

     Для проєкту Спеціалісти розробили широку палітру шаблонів дизайну з можливістю додавати  елементи стилю закладу освіти.  Сайти мають багатомодульну структуру:  модуль управління, модуль  новин, модуль комунікації.
     Фахівці системи безплатно надають адресу сайту в інтернеті, не обмежуючи простір для зберігання інформації і трафік, а також забезпечують безпеку від зараження вірусами та захист від несанкціонованого доступу.
    Переваги :

    - спеціалізація продукту;

    -  підтримка та навчання;

    -  відповідність сучасним стандартам розробки, адаптивний веб-дизайн та безбар'єрність сайтів ;
    -  зручність та простота,  заощадження часу;

    -  безплатно та без реклами;

    -  багатомовність;

    -  інтеграція з соціальними мережами та популярними контент-сервісами.

  • Платформа e-School.ua Знак Стрілка напрямку на шляхах евакуації вліво 150х150 купити в ... пропонує безплатне розміщення сайтів закладів освіти на цій платформі. Це  означає,  розробляти  сайт самостійно, це вже зробили фахівці. Спочатку  ви обираєте назву для сайту закладу, потім вам дають дані доступу модератора, а далі -  керуйте змістом сайту через панель адміністрування. Про  працездатність сайту подобається фахівці  e-School.ua . Ви Завжди можете зв'язатися з розробниками сайту,  поставити запитання або запропонувати варіанти вдосконалення сайту закладу і його нової функціональності.За  замовчуванням сайт має типовий дизайн. Деякі  аспекти зовнішнього вигляду Можна налаштувати індивідуально.Щоб  створити сайт закладу освіти на платформі,  потрібно залишити заявку на сторінці “Підключити  школу”.
  • Конструктор сайтів uCoz Знак Стрілка напрямку на шляхах евакуації вліво 150х150 купити в ...- безплатний конструктор сайтів,  зокрема шкільних,  з усіма необхідними можливостями. Не  потрібно  знати мову програмування,  турбуватися про налаштування хостингу,  безпеку і оновлення,  бо процес створення сайтів наполовину автоматизований. Потрібно  вибрати шаблон, створити сайт, наповнити його інформацією та оновлювати її.
    Переваги:
    -  400 шаблонів дизайну сайтів;
    -  готові структурні модулі;
    -  проста адміністративна панель;
    -  інтеграція з соціальними мережами;
    -  безпечність.
  • Конструктор сайтів Tilda Знак Стрілка напрямку на шляхах евакуації вліво 150х150 купити в ...- інтуїтивний конструктор сайтів. Тут  є більше 450 блоків готових візуальних блоків із сучасним дизайном,  доречним для будь-якого контенту,  зокрема і для закладу освіти. Вам  потрібно самостійно зібрати необхідні блоки, вибудувати   структуру сайту та цікаве наповнення. Кожен  з блоків має налаштування, які дадуть змогу вам створити персоналізований сайт.
    Не  потрібно бути професійним дизайнером -  конструктор пропонують і вчителі інформатики,  і навіть старшокласник,  який цікавиться інформатикою та програмуванням.
    Сторінки,  адаптуються до будь-яких пристроїв. Тому  не потрібно перейматися технічними питаннями.

Гуманітарний відділ наголошує , що у кожного закладу має бути власний сайт вивчайте це питання, створюйте і будьте першими!


« повернутися

Вхід для адміністратора