A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Онлайн зустріч заступників директорів з виховної роботи

Дата: 07.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 69

6 квітня 2021 року спеціалістом гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради Корженко Світланою проведено онлайн зустріч заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти. Епіграфом до зустрічі стали слова Василя Сухомлинського: «Роки дитинства – це перш за все виховання серця. Виховання – це не поєднання заходів і прийомів, а мудре спілкування дорослого з живою душею дитини.»

Педагоги мали нагоду через електронну платформу Google Meet обговорити актуальні питання організації виховної роботи в умовах карантинних обмежень. Зокрема, про організацію виховної роботи під час канікул  у 2020-2021 навчальному році говорила у своєму виступі спеціаліст гуманітарного відділу Світлана Корженко.

На актуальних аспектах організації виховної роботи у закладах загальної середньої освіти зосередила увагу  учасників онлайн зустрічі заступник з виховної роботи Центральненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Латиш Вікторія.

Цікавим та змістовним був виступ Касинець Інни, заступника з виховної роботи Іванівського академічного ліцею, щодо ролі соціальних мереж в активізації виховного процесу.

Про організацію виховної роботи в опорному закладі освіти розповіла Сакун Ірина, заступник з виховної роботи ОЗО «Потіцький лііцей».

 

 

 

На завершення онлайн зустрічі учасники обмінялися думками, щодо проведення святкових заходів та урочистостей у кінці 2020-2021 навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора