A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Переможець конкурсу "МАН - Юніор Дослідник 2021" номінація "Еколог"

Дата: 26.05.2021 16:42
Кількість переглядів: 95

   ПОСИЛАННЯ НА ЗАХИСТ РОБІТ 

Дванадцятий рік поспіль Національним центром «Мала академія наук України» у квітні — травні 2021 року проводить Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник».
   Змагання відбувається в номінаціях «Історик-Юніор», «Астроном-Юніор», «Еколог-Юніор» і «Технік-Юніор» за інноваційною методикою, що передбачає ефективну пропедевтику всіх видів діяльності учнів МАН України на засадах дистанційного навчання із залученням інтернет-технологій. Учасники конкурсу мають змогу відчути себе дослідниками і долучитися до винахідництва та наукового пошуку незалежно від місця проживання. 
    За номінацією «Еколог» (керівник Попроцька С.В.) у конкурсі брала участь учениця ОЗО "Миронівський академічний ліцей№3" Поліщук Анна з презентацією проєкту «Екологічний моніторинг стану водних об’єктів м. Миронівки методом біоіндикації, на основі визначення фітотоксичного ефекту на проростання насіння пшениці». 
    Вітаємо Анну з заслуженою перемогою (І місце)! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому – вчитися, досліджувати, розвиватися. Успіхів, натхнення, творчості і позитиву кожен день!


« повернутися

Вхід для адміністратора