A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК  ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК

Дата: 08.11.2022 11:30
Кількість переглядів: 229

  З 01 по 31 жовтня 2022 року було проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «В нас єдина мета –Україна свята, нездоланна ніким і ніколи!». Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 року № 931 «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек» у закладах загальної середньої освіти Миронівської міської територіальної громади було проведено пізнавальні заходи, книжкові виставки «Україна – земля героїчного народу», «Це – моє небо, це – моя земля", "Чарівні куточки України". Проведено години інформації «Покоління незалежних», "Україна незламна". Здійснювалися віртуальні виставки, було продемонстровано презентації, які розміщені на сайтах закладів загальної середньої освіти. Інформацію про проведені заходи та матеріали  були направлені  Державній науково-педагогічній бібліотеці України імені В. О. Сухомлинського.

Кращі роботи шкільних бібліотекарів відповідно до заявленої тематики (презентації, відеоролики, буктрейлери)  розміщуватимуться на порталі ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського на сторінці «Бібліотечному фахівцю» в рубриці «Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек» і на сторінці новоствореного проєкту «Інформаційна онлайн-платформа „Освітянська бібліотека: свідок і творець історії рідного краю”», що сприятиме збереженню історичної пам’яті українського народу про жорстоку війну росії проти України.

Презентація шкільної бібліотеки ОЗО "Миронівський академічний ліцей №3" (Іскандарова Тетяна Григорівна, Семенюта Світлана Анатоліївна)


« повернутися

Вхід для адміністратора