A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Засідання ПМК асистентів вчителя

Дата: 14.11.2022 15:20
Кількість переглядів: 178

  11 листопада 2022 року на базі Миронівського інклюзивно-ресурсного центру відбулося засідання предметної методичної комісії асистентів вчителя на тему «Інформаційна система управління освітою: практика роботи з індивідуальною програмою розвитку та протоколами», у засіданні взяли участь  28 осіб.

Учасників зібрання привітала директор Миронівського ІРЦ Масло Оксана Іванівна та зупинилася на таких питаннях: «Особливості роботи асистента вчителя (вихователя) в умовах дистанційного навчання», «Порядок організації інклюзивного навчання в закладах освіти та співпраця з ІРЦ у період воєнного стану», «Склад команди супроводу, організація та проведення засідань», «Організація інклюзивного навчання учнів з особливими освітніми потребами, які змінили місце проживання».  

Про написання протоколів та індивідуальної програми розвитку розповіла  Бондарчук Світлана Миколаївна, фахівець-консультант Миронівського ІРЦ.

Також були розглянуті методичні рекомендації щодо визначення освітніх труднощів та рівнів підтримки у дітей з особливими освітніми потребами.

Наприкінці заходу педагоги поділилися власним досвідом роботи та спільно  з працівниками ІРЦ окреслили шляхи подальшої співпраці у створенні необхідних умов для повноцінного розвитку дітей з особливими потребами в умовах інклюзії.


« повернутися

Вхід для адміністратора