A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Опубліковані відповіді на тест ЗНО з англійської мови

Дата: 08.07.2020 17:20
Кількість переглядів: 147

 Опубліковані відповіді на тест ЗНО з англійської мови

   Опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з англійської мови, що був проведений у вівторок.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

  Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту з англійської мови, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдання відкритої форми.

Результат виконання завдань № 1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», №17-32 частини «Читання», №39-43 та №49-53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту.

    Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

   Максимальна кількість балів, яку може отримати учасник ЗНО з англійської мови, правильно виконавши всі завдання № 1-16, № 17-32, № 39-43, №49-53 та № 59, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація для учнів, які вивчали англійську мову на рівні стандарту, дорівнює 56 тестовим балам.

   Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту - 72 тестові бали.

   Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться не пізніше 25 липня.

   При оголошенні офіційних результатів ЗНО з англійської мови будуть оприлюднені таблиці за шкалою від 100 до 200 балів і таблиці за шкалою від 1 до 12 балів.

   Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

   Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані навчальним закладам для визначення оцінки випускників за державну підсумкову атестацію.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Ресурс: https://osvita.ua/test/74928/


« повернутися

Вхід для адміністратора