A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН у 2023/2024 н.р.

Дата: 26.12.2023 11:25
Кількість переглядів: 54

20-22 грудня 2023 р. в територіальному відділенні МАН Миронівської міської громади було проведено І (територіальний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. У межах конкурсу було організовано роботу 10 секціях (українська мова, соціологія, педагогіка, етнологія, географія, гідрологія, технологічні процеси та перспективні технології, теоретична фізика, астрономія, охорона здоров’я) у 7 наукових відділеннях, що дало змогу представити значну кількість робіт (11 робіт) юних дослідників з різних сферах наукового знання.

Основними завданнями Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й  творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування творчого  покоління молодих науковців та практиків  для різних галузей суспільного життя.

Увага молодих дослідників була присвячена різним його галузям та аспектам: теоретичним і прикладним, глобальним і суто регіональним, інноваційним і традиційним. Учасники мали гарну можливість представити результати власної наукової діяльності, отримати цінні рекомендації та настанови від журі, набути неоціненного досвіду.



« повернутися

Вхід для адміністратора