A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Майстер клас вчителя початкових класів Миронівського академічного ліцею №2 Грабар Алли Петрівни

Дата: 28.12.2023 09:09
Кількість переглядів: 47

   Талановита, креативна, творча, самобутня, працьовита, натхненна  – все це можна сказати про вчителя початкових класів вищої кваліфікаційної категорії Миронівського академічного ліцею №2 Аллу Петрівну Грабар, яка 27 грудня презентувала власний мультимедійний супровід до уроків навчання грамоти. У роботі майстер-класу взяли участь 38 педагогів Миронівської територіальної громади.

Педагог з 30-річним стажем, з неймовірним багажем знань і талантів щедро ділилася власними здобутками зі своїми колегами, які з радістю завітали на гостину до залу засідань гуманітарного відділу Миронівської міської ради.  

Алла Петрівна познайомила всіх присутніх з власною розробкою. Це цілий комплекс презентаційних матеріалів, який складається з 5 розділів, які тісно переплітаються між собою в процесі вивчення літер:  «Вивчаємо букви»,  «Вчимося писати букви», «Навчання грамоти «Весела абетка», «Дидактична гра «Букви-невидимки», «Скоро й ловко мовим скоромовки». Використання даного мультимедійного супроводу дає можливість педагогу проявити творчість, індивідуальність, уникнути формального підходу до проведення уроків. 

Алла Петрівна з радістю поділилася з педагогами громади авторським проєктом, який розміщено на Національній освітній платформі «Всеосвіта». Від учорашнього дня вчителі нашої громади мали змогу скачати авторський проєкт для використання його на власних уроках навчання грамоти.

  Від себе особисто і від імені усіх колег, які були учасниками педагогічного зібрання, бажаю Аллі Петрівні творчого натхнення та успіхів, радості від роботи, посмішок та любові від маленьких учнів, підтримки від батьківського колективу.

Щиро вірю, що на теренах освітянської громади Миронівщини ми ще не раз познайомимось з успішними проєктами Алли Петрівни та будемо з радістю впроваджувати їх в роботу, адже все, що вона робить, йде від серця.

 

 

Голова ПМК вчителів початкової освіти Миронівської ТГ Лариса Кондратюк


« повернутися

Вхід для адміністратора