A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Клас безпеки у ОЗО "Миронівський академічний ліцей №3"

Дата: 16.02.2024 14:42
Кількість переглядів: 55

15 лютого, в ОЗО "Миронівський академічний ліцеї N3" відбулися урочистості з нагоди відкриття Класу безпеки.

Діти з нетерпінням чекали на це і підготували насичену програму для гостей, яких було чимало: рятувальники, поліцейські, представники влади та керівництво соціальних проектів Благодійного фонду "МХП-Громаді", завдяки якому Клас безпеки поповнився безпековими цікавинками та навчальним обладнанням.

До відкриття нового навчального простору діти та вчителі підійшли з неабияким ентузіазмом: було і перерізання символічної стрічки, і підписання Меморандуму між зацікавленими сторонами, і запрошений Пес Патрон, який побажав учнівській молоді натхнення в таких важливих навчаннях з безпеки. Шкільна команда ДЮПР «Круті перці» також долучилася до дійства та продемонструвала свою безпекову презентацію та зголосилася допомагати справжнім рятувальникам проводити навчання з найменшими учнями школи.

А на останок юні рухівці спільно з рятувальниками провели різноманітні рухливі конкурси для усіх бажаючих, а це не лише учні, а й вчителі: таким чином підбадьоривши малечу та весело закінчивши такий значимий та необхідний захід для навчального закладу. Тож, попри виклики сьогодення наші діти будуть навчені та захищені і жодна повітряна тривога не зупинить на шляху до безпекових знань.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора