A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Курси для вчителів початкових класів у Миронівській ТГ

Дата: 27.03.2024 16:18
Кількість переглядів: 37

  23-24 березня на базі Миронівського академічного ліцею імені Т.Г.Шевченка відбулися дводенні курси для вчителів початкової школи Миронівської ТГ про формати виявлення та стратегії подолання освітніх втрат учнівства. Тематика курсів - «Наздоженемо: курси про подолання освітніх втрат».

Ментором курсів була Жанна Вихрестенко, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, кандидат педагогічних наук.

На курсах обговорювалися  важливі моменти сьогодення: стан освітніх втрат у світі та в Україні, формати виявлення освітніх втрат учнівства, стратегії подолання освітніх втрат учнів та психоемоційна підтримка школярів.

35 педагогів громади взяли участь у роботі. Це вчителі початкової освіти Миронівського академічного ліцею імені Т.Г.Шевченка, Миронівського академічного ліцею №2; Зеленьківської, Росавської, Владиславської, Шандрівської гімназій; Вікторівської, Ємчиської та Кип'ячківської філій опорних закладів освіти.

Курси пройшли цікаво, корисно та плідно для всіх його учасників.



« повернутися

Вхід для адміністратора