A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, вчителів ГПД та асистентів вчителя

Дата: 16.04.2024 08:34
Кількість переглядів: 32

  На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від  20.10.2023 р.     № 1275 «Про реалізацію програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки, з метою якісної і сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи the LEGO Foundation

06 та 13 квітня 2024 року на базі ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3 Миронівської міської ради Київської області» вчителі початкових класів, вихователі  груп подовженого дня та асистенти вчителів початкових класів Миронівської ТГ, пройшли підвищення кваліфікації за програмою  «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Учителі працювали з Солдатенко Тетяною Михайлівною, Максимчук Тетяною Василівною та Бишенко Тамарой Михайлівною – регіональними тренерами, які продемонстрували учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів та з’ясувати питання щодо впливу гри на сфери розвитку дитини.   

За результатами навчання учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Водночас кожен педагог  отримав методичний посібник «Ранкові зустрічі в 1 класі», який містить розробку ранкових зустрічей для учнів 1 класу, що можуть стати в нагоді  педагогам для вибудови взаємодії  як безпосередньо в закладі освіти, так і під час онлайн-навчання.

Щира вдячність керівнику та вчителям початкових класів ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3 Миронівської міської ради Київської області» за створені умови для навчання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора