A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Захід до Дня Святого Валентина у Миронівській базовій бібліотеці

Дата: 20.02.2020 18:49
Кількість переглядів: 98

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина.

                  
 Затишна і приємна атмосфера панувала в Миронівській базовій бібліотеці 14 лютого на святі  «Зоря кохання».

                  

Відкрили захід юні скрипачки школи мистецтв (керівник – Наталія Івашко).

 

У виконанні талановитих дівчаток Росавської ЗОШ та Анастасії, яка проживає в с. Зеленьки  звучали авторські ліричні вірші; радість пісні дарували  солісти ансамблю «Чорнобривець» (художній керівник Голубенко Людмила). Безліч позитивних емоцій отримали гості  свята  від  пісень про кохання у виконанні ансамблю «Чарівна скрипка»  Оксани та Олексія Михайловських.

Не залишила байдужим нікого сценка «Кохання, зруйноване війною» , яку драматично зіграла бібліотекар Оксана Дяченко. Ліричного настрою додала сцена «Любов Хюррем і Сулеймана у листах» у виконанні Людмили Сидоренко та Василя Андріуци.  Італійська пісня про кохання мовою оригіналу, яку душевно виконав Олег Котов , стала справжньою родзинкою заходу. 

                                                              

З  вітальним словом до усіх присутніх звернулась заступник Миронівського міського голови Паришкура  Світлана Анатоліївна. 

На завершення свята його учасники та гості поласували солодощами, які люб’язно надав Миронівський міський голова Віталій Миколайович Савенко.

                                          

Організатор та ведуча свята – директор Миронівської базової бібліотеки Хутько Наталія Володимирівна подякувала всім учасникам заходу, а також Миронівській міській раді за участь та підтримку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора