A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Миронівська базова бібліотека вшанувала пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 19:08
Кількість переглядів: 137

                      
Сьогодні, 20 лютого, українці вшановують учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні. Саме цей день 6 років тому став переломним моментом революційних подій, коли у центрі Києва розстрілювали протестувальників. Відтоді він увійшов в історію України як символ патріотизму та героїзму. До цієї трагічної дати в Миронівській базовій бібліотеці відбувся цикл заходів:

                                 
Напередодні, 19 лютого працівники Миронівської базової бібліотеки  разом з працівниками Миронівського районного сектору  з питань пробації провели годину-реквієм «В нас є народ України і сотня небесних братів», під час якої учасники заходу   дізналися про історію трагічних подій.

                       

А 20 лютого  в читальній залі Миронівської базової бібліотеки  пройшла телегодина «Молитва лине в небеса». Усі учасники заходу, затамувавши подих, перенеслись спогадами у той трагічний для країни час  та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності а також тих, хто віддав своє життя за Україну на Сході нашої держави.  Тужливо і скорботно лунала  пісня "Гей, пливе кача..." - жалобний гімн Майдану за Небесною Сотнею загиблих героїв. Присутні хвилиною мовчання згадали кожного Героя Небесної Сотні, схиливши голови в тихій молитві за їхні душі. Працівники читальної зали організували виставку-реквієм «В небі лелеки летять – Сотня розстріляних душ».


« повернутися

Вхід для адміністратора