A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Як подати електронне звернення на сайт гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради

Дата: 20.02.2020 20:47
Кількість переглядів: 95

КРОК 1

КРОК 2

КРОК 3

       На сайті гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради з’явилася нова функція. Тепер усі охочі можуть в електронному режимі звернутися до посадової особи, яка відповідає за звернення громадян.

  Відповідно до вимог Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції» (набрав чинності 28 жовтня 2015 року) громадяни можуть подавати електронні звернення з використанням мережі Інтернет та засобів електронного зв’язку. 

Електронне звернення пишеться у довільній формі, але має відповідати вимогам Закону України «Про звернення громадян». У зверненні необхідно:

-    зазначити прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання;

-   викласти суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги;

-    вказати дату.

   В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

  Звернення, оформлене без дотримання зазначених вимог, повертається заявникові з відповідними роз’ясненнями не пізніш як через десять днів після його надходження.

  Усі питання, пропозиції можуть надсилатися публічно (це буде відображатися на сайті гуманітарного відділу), а також анонімно (питання не буде публікуватися на сайті, а відповідь надійде на вказану електронну пошту).  Для подання електронного звернення вам необхідно: зайти на сайт гуманітарного відділу, внизу головної сторінки натиснути на фото відповідальної посадової особи, заповнити необхідні поля, обрати форму звернення (публічне/анонімне) та надіслати заявку. Звертаємо вашу увагу, що всі звернення будуть облікуватися у журналі для звернень громадян.


« повернутися

Вхід для адміністратора