A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Підвищення кваліфікації вчителів початкових класів відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа»

Дата: 12.08.2021 22:36
Кількість переглядів: 92

11 серпня 2021 року, гуманітарним відділом виконавчого комітету Миронівської міської ради, провідним фахівцем Альошиною Наталією Олександрівною, було організовано заключний тренінг для вчителів, які викладатимуть в 1-х класах 2021-2022 навчального року. Тренером-педагогом виступала Дрифан Світлана Вікторівна, вчитель початкових класів ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3». Після проходження навчання  28 вчителів отримають сертифікати. 

       

Мета заходу – підвищення професійної компетентності вчителів у контексті реалізації завдань нової української початкової школи.

  На початку навчання Світлана Вікторівна наголосила на основних компонентах ранкової зустрічі та в ігровій формі провела групові заняття з вчителями. Також  була відзначена співпраця з батьками та надані рекомендації на побудову успішної взаємодії. Висвітлені орієнтири щодо реалізації Державного стандарту початкової освіти та освітніх програм у 2021-2022н.р., їх особливостей та виконання.  Тренер звернула увагу на нормативні документи Міністерства освіти і науки України щодо впровадження формувального і підсумкового за рівнями навчальних досягнень оцінювання.   

Тренінг для вчителів початкових класів пройшов конструктивно, педагоги отримали живе спілкування та корисну інформацію щодо організації освітнього процесу.

Дякуємо Дрифан Світлані Вікторівні за високий рівень професіоналізму та цікавий  формат проведення тренінгу.


« повернутися

Вхід для адміністратора