A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Миронівська базова бібліотека вшанувала пам'ять Героїв Небесної Сотні

                       Сьогодні, 20 лютого, українці вшановують учасників Революції гідності та Героїв Небесної Сотні. Саме цей день 6 років тому став переломним моментом революційних подій, коли у центрі Києва розстрілювали протестувальників. Відтоді він увійшов в історію України як символ патріотизму та героїзму. До цієї трагічної дати в Миронівській базовій бібліотеці відбувся цикл заходів:

19:08 20.02.2020

Обласний семінар-навчання «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням".

                                         У Миронівському міському будинку культури 19 лютого відбувся обласний семінар-навчання «Дотримання вимог законодавства про харчові продукти як запорука забезпечення дітей в навчальних закладах Київщини безпечним та якісним харчуванням».                                                         

09:01 20.02.2020

Переможці баскетболу серед дівчат Миронівської міської ОТГ, команда Миронівського академічного ліцею № 3

       12 лютого 2020 р. на базі Миронівського академічного ліцею № 3 відбулася першість Миронівської міської ОТГ з баскетболу серед дівчат. У змаганнях прийняли участь  команди Миронівського академічного ліцею імені Т.Г.Шевченка, Миронівського академічного ліцею №2 та Миронівського академічного ліцею № 3.                     

11:37 14.02.2020

Вхід для адміністратора