A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Рятувальники спільно з командою ДЮРП «Юні рятівники» провели «Єдиний урок з безпеки» в класі безпеки ОЗО «Миронівський академічний ліцей ім. Т.Г. Шевченка» Миронівської міської ради Київської області

  27 лютого рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з командою ДЮРП «Круті перці» провели «Єдиний урок з безпеки» в класі безпеки ОЗО «Миронівський академічний ліцей ім. Т. Г. Шевченка» Миронівської міської ради Київської області. Під час уроку рятувальники розповіли школярам про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Працівники ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

10:03 28.02.2024

Пам'ять Героїв Небесної Сотні

  Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні. 20 лютого 2014 року в середмісті столиці України загинула найбільша кількість осіб – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні. Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні підготовлено інформаційно-методичні матеріали, розміщені за покликанням https://www.maidanmuseum.org/uk/node/2744.

11:52 19.02.2024

Конкурс "Охорона праці очима дітей - 2024"

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок України  оголошують про проведення XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»  до Всесвітнього дня охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня.

11:45 08.02.2024

Вхід для адміністратора