A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Всеукраїнський урок єдності

  Міністерство культури та інформаційної політики України в рамках національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр» спільно з Національною суспільною телерадіокомпанією України готують телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності», який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям. Урок буде транслюватися на телеканалі «Суспільне. Культура» 6 жовтня о 12:00, а також на Youtube-каналі «Перший». Ця ініціатива має на меті підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Трансляція Всеукраїнського уроку єдності триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропоновано пройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань. Для цього потрібно, щоб діти просканували QR-код на екрані та перейшли за посиланням. 

09:37 05.10.2023

День дошкілля

    Це ж для кого в дитсадочку Кожний хлопчик за синочка, Кожна дівчинка за доньку? Хто помиє їм долоньки, Хто потішить, заспокоїть, Навіть синець загоїть? Хто танцює і співає, Хто про все на світі знає? З ким цікава кожна гра? З ким в безпеці дітвора? Хто в турботах повсякчас? Це, звичайно, все про вас – Вихователько моя! Вас вітаємо зі святом  І бажаєм Вам цвісти. Нам до Вас рости й рости!

09:52 23.09.2023

Міжнародний день Миру

   Це одна з найбільш пам’ятних і важливих дат. Міжнародний день миру відзначається 21 вересня 2023 року. Сьогодні подивіться високо в небо, помилуйтеся на його красу і чистоту і подумайте про те, що немає нічого важливішого, ніж душевна рівновага, спокій і мир.

14:53 21.09.2023

Обласний МАН-івент «Віват, досліднику, віват!»

      Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки на 2023 рік, 05 вересня цього року на базі Комунального закладу Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді»    відбувся обласний МАН-івент «Віват, досліднику, віват!». Серед переможців  також є учні нашої громади: -    Жуковська Софія – учениця ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3», ІІІ місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН, секція «Гідрологія» -    Команда «Форсаж» (Педченко Дарина, Симоненко Станіслав та Педченко Марія) – учні ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3», Бронзова медаль Всеукраїнського науково-технологічного онлайн-хакатону «Розумне та безпечне місто» – Національний відбір І Міжнародного науково-технологічного хакатону «Місто майбуття 2023». Вітали переможців і вручали дипломи, подяки, нагороди й подарунки люди, які опікуються освітою Київщини, вболівають за розвиток позашкільної освіти, підтримують обдаровану  учнівську молодь: Ярослава Тростянська, директор департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації, кандидат юридичних наук; Тетяна Димань, проректор з освітньої, виховної та міжнародної діяльності Білоцерківського національного аграрного університету, доктор сільськогосподарських наук, професор; – Світлана Минзар, директор Комунального закладу Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді». Долучилися до вітань та підтримали обдаровану молодь і приватні підприємці Білої Церкви – Владислав Маршалок,  Ірина та Володимир Чирко, приватні підприємці, Валентина Аполонова.             Попереду новий навчальний рік, нові змагання й  обов’язково нові перемоги. Тож побажаємо успіхів юним дослідникам! Ваші звершення такі важливі для всієї України!

13:51 08.09.2023

Засідання ПМК бібліотекарів

  06 вересня 2023 року відповідно до плану роботи ПМК бібліотечної системи (бібліотекарів ) відбулося засідання. Тема "Організація роботи шкільних бібліотек у 2023-2024 навчальному році". Засідання відбулося в очному форматі, яке пройшло в залі засідань гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради Київської області, розпочала засідання голова предметної методичної комісії  Висоцька Лариса Миколаївна. Було зроблено аналіз виконаної роботи за минулий рік і схвалено план роботи на новий навчальний рік. 

09:54 07.09.2023

ФОРУМ ОСВІТЯН МИРОНІВЩИНИ 2023

  29 серпня 2023 року Гуманітарним відділом виконавчого комітету Миронівської міської ради Київської області для управлінців проведено Форум освітян Миронівщини. Змістовному обговоренню та вирішенню назрілих проблем  сприяла робота учасників у форум-групах за 7 основними напрямками: новий освітній простір, безпека, здоров’я та захист, розвиток і знання, цифровізація та електронне документування, національно-патріотичне виховання і волонтерство. Начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради Володимир Нечипоренко у своїй доповіді окреслив пріоритети розвитку освіти Миронівської громади та шляхи їх реалізації у новому 2023/2024 навчальному році.             

16:18 30.08.2023

Вхід для адміністратора