A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Твій особистий медіапростір. Більше, ніж 1.5 м

  Проєкт, що організований і реалізується Київським обласним молодіжним центром за підтримки проєкту "Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3), який співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні. 

08:52 08.09.2020

Педагогічна Толока «Реформування системи освіти Миронівської об'єднаної територіальної громади: реалії і перспективи»

  28 серпня 2020 року працівники закладів освіти, культури та установ Миронівської об’єднаної територіальної громади зібралися на Педагогічну Толоку «Реформування системи освіти Миронівської об'єднаної територіальної громади: реалії і перспективи».

22:07 28.08.2020

Кожному закладу освіти по сайту! А у вас є сайт? Ні? А повинен бути!

 Відповідно до статті 30 Закону України "Про освіту"   кожен заклад освіти повинен формувати відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та оприлюднювати таку інформацію на на своїх вебсайтах. Ви можете сказати, що для того щоб утримувати власний вебсайт необхідно регулярно сплачувати кошти за його утримання, а як же бути із Законом? Порушувати? Ні! Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради рекомендує 4 безкоштовні онлайн- платформи, де ви можете створити сайт власного закладу!

16:30 06.08.2020

Вхід для адміністратора