A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Нестеров Роман Григорович

 Миронівщина багата талановитими людьми, серед них, краєзнавець та музеєзнавець, Нестеров Роман Григорович – великий патріот малої батьківщини, людина, яка все своє життя, свою прекрасну душу віддала збереженню й увічненню культурної і духовної спадщини рідного краю .

13:46 27.11.2020

«Пам'ять єднає – Україна пам’ятає »

   У кожного народу є трагічні дати, які неможливо забути. Вони ятрять рани в душі, серці майже на підсвідомому рівні. Можливо, це генетична пам’ять… А, можливо, тому, що масштаб трагедії нашого народу вражає і донині. Наближається скорботна дата для всіє України – 28 листопада День пам’яті жертв голодомору.

13:36 27.11.2020

АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»: МОН РЕКОМЕНДУЄ ПРОВЕСТИ УРОК ЩОДО ПИТАНЬ ПРОБЛЕМ У СІМ’Ї

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

14:39 25.11.2020

Учитель року 2021

З метою підвищення престижності професії вчителя з 1 листопада по 11 листопада 2020 року Гуманітарним відділом виконавчого комітету Миронівської міської ОТГ проведено перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».  У конкурсних випробуваннях першого туру взяли участь 15 педагогічних працівників Миронівської міської ОТГ, Ржищівської міської ОТГ, Тетіївської міської ОТГ, Богуславського району. У номінації «Керівник закладу освіти» управлінську компетентність у випробуваннях «Самоаналіз управлінської діяльності», «Тестування», «Управлінська задача» демонстрували три директори закладів загальної середньої освіти Миронівської міської ОТГ. Рівень знаннєвої професійної компетентності, педагогічну майстерність з організації освітнього процесу, методичну майстерність з реалізації власної педагогічної ідеї продемонстрували 12 учителів.

08:20 14.11.2020

Новенький килим та відремонтований шкільний автобус

Миронівська міська рада виділила кошти на ремонт шкільного автобуса для Миронівської дитячо-юнацької спортивної школи та придбала для учнів відділення греко-римської боротьби новий килим. Облаштування навчального простору та забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу одна з головних цілей діяльності Миронівської міської ради.

11:27 08.11.2020

Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології!

8 листопада відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології. 6 закладів загальної середньої освіти  долучилися до написання олімпіади в режимі онлайн. Гуманітарний відділ вдячний відповідальним, залученим особам та учням за активну роботу. Інформація про проведення інших учнівських олімпіад буде повідомлятися додатково.

11:00 08.11.2020

Вхід для адміністратора