A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Моніторинг з питань облаштування закладів освіти

21 жовтня начальником гуманітарного відділу Нечипоренком Володимиром Анатолійовичем проведено моніторинг з питань облаштування закладів освіти. У Миронівському академічному ліцеї імені Т.Г. Шевченка та Миронівському академічному ліцеї №2 завершені ремонтні роботи у харчоблоці, підключене сучасне кухонне обладнання, яке відповідає усім вимогам HACCP. Вихованці ЗДО "Цукринка" радіють проведеному євроремонту у музичній залі. Усі проведені роботи були здійснені за кошти Миронівської міської ради.             

14:03 22.10.2020

УРЯД ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ ЩОДО СПРЯМУВАННЯ КОШТІВ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ОНЛАЙН-НАВЧАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

   13 жовтня 2020 року, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України прийнято рішення щодо спрямування коштів із Державного бюджету 2020 року на забезпечення якісного дистанційного навчання для закладів загальної середньої освіти. Така необхідність виникла у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та переходом значної частини закладів освіти на навчання в дистанційній формі.

14:48 15.10.2020

ЗАВДАННЯ У ТЕСТАХ НА ЗНО-2021 З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ МАТИМУТЬ КОМПЕТЕНТНІСНУ ОРІЄНТАЦІЮ

   У 2021 році випускники, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти та/або планують вступати до закладів вищої освіти, матимуть можливість самостійно обирати, яку саме роботу виконуватимуть під час ЗНО ? з української мови і літератури чи лише з української мови.

10:17 30.09.2020

ПІСЛЯ САМОІЗОЛЯЦІЇ ЧЕРЕЗ КОНТАКТ З ХВОРИМ НА COVID-19 УЧНІ НЕ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПРОХОДИТИ ТЕСТ

ПІСЛЯ САМОІЗОЛЯЦІЇ ЧЕРЕЗ КОНТАКТ З ХВОРИМ НА COVID-19 УЧНІ НЕ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПРОХОДИТИ ТЕСТ І ПОДАВАТИ ДО ШКОЛИ ДОКУМЕНТИ ПРО СТАН ЗДОРОВ’Я    Учні, їхні батьки та інші законні представники не зобов’язані подавати до закладу загальної середньої освіти документальні підтвердження щодо стану здоров’я учнів для продовження навчання після самоізоляції. Про це йдеться у роз’ясненні МОН, оприлюдненому сьогодні, 24 вересня 2020 року.

09:08 25.09.2020

СИСТЕМНЕ НАВЧАННЯ ПЕДАГОГІВ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ З ДІТЬМИ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

   Серед пріоритетів на наступний рік для Міністерства освіти і науки України є впровадження системного підвищення кваліфікації фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та навчання педагогічних працівників, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами в інклюзивних групах та класах.

09:02 25.09.2020

Вхід для адміністратора