A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 по 21 травня в Україні триватиме перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

13:32 16.05.2023

Заключне заняття обласного майстер-класу

  27 квітня 2023 року проведено заключне заняття обласного майстер-класу вчителів української мови та літератури, на якому в інтерактивному режимі обговорювалися питання щодо організації педагогічної рефлексії власного досвіду застосування цифрових компетентностей. Керівник майстер-класу Зленко Любов Миколаївна, учитель української мови та літератури Опорного закладу освіти "Миронівський академічний ліцей імені Т.Г.Шевченка Миронівської міської ради Київської області", проаналізувала ефективність роботи учасників над індивідуальними та груповими проєктами, презентувала творчі роботи на створеному сайті "Майстер-клас словесників".

09:33 04.05.2023

Всеукраїнський конкурс есе "Мій Шевченко"

   На виконання листа Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" 21/08-241 від 21.02.2023 «Про організацію та проведення конкурсу есе «Мій Шевченко», з метою популяризації творчої спадщини Т. Г. Шевченка, актуалізації пам’яті про Кобзаря та його ролі в закладанні духовних основ української нації, утвердження морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, підтримки і стимулювання талановитої молоді та творчої праці педагогів відбувся Всеукраїнський конкурс есе. Він проводився в номінаціях за віковими категоріями: здобувачі освіти середніх класів ЗЗСО (5-8 класи), здобувачі освіти старших класів ЗЗСО (9-11 класи), здобувачі освіти професійних (професійно-технічних) закладів освіти, здобувачі освіти закладів фахової передвищої освіти та здобувачі вищої освіти закладів вищої освіти України. До участі були залучені й учні 5-11 класів ЗЗСО Миронівської ТГ. Кращі роботи конкурсантів були надіслані на всеукраїнський етап. Нещодавно компетентне журі підбило підсумки конкурсу й оголосило результати. Приємно, що серед переможців  Всеукраїнського конкурсу есе «Мій Шевченко» є учениця 10-Б класу Миронівського академічного ліцею №2 Шкаранда Єлизавета, яка нагороджена дипломом ІІІ ступеня.  Керівник – учитель української мови та літератури Лепестій Л.В. - отримала подяку за підготовку учасника.

15:49 25.04.2023

Засідання ПМК заступників директорів із навчально-виховної та виховної роботи

  Нещодавно відбулася  чергова онлайн-зустріч (платформа Zoom)  заступників директора ЗЗСО  з навчально-виховної та виховної роботи Миронівської міської ради Київської області. Традиційно березень – це  весняна пора підсумків для тих педагогів, які залюбки діляться з колегами рідної громади своїми  педагогічними родзинками. Цього разу  високе мистецтво освітнього процесу представили досвідчені педагоги-управлінці: Світлана Степанівна Шкапа, заступник директора з навчально-виховної роботи ОЗО "Миронівський академічний ліцей імені Т.Г. Шевченка Миронівської міської ради Київської області",  та  Надія Василівна Тараненко,  заступник директора з навчально-виховної роботи Македонської гімназії. Виступаючі акцентували увагу учасників звітної конференції на тому, що сучасному вчителеві вкрай необхідні гнучкість і нестандартність мислення, уміння адаптуватися до швидких змін у сьогоденні. А це можливо, як зазначила Світлана Степанівна,  лише за умови високого рівня професійної компетентності, наявності розвинених професійних здібностей. Керівник ПМК Л.В.Лепестій рекомендувала колегам ознайомитися з новим розпорядженням Кабінету Міністрів України - Планом заходів із реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік (стратегічна ціль «Безпечність, доступність та інклюзивність освітнього середовища»), який набув чинності з 24 лютого 2023 р. У роботі конференції взяла участь Л.М. Зленко – провідний  спеціаліст гуманітарного відділу Миронівської міської ради Миронівського району Київської області.

15:09 21.03.2023

Вхід для адміністратора