A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Вакцинація

КОЖЕН ПРАЦІВНИК ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ЗМОЖЕ ВАКЦИНУВАТИСЬ І ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ВІД COVID-19

20:44 15.07.2021

Реєстрація електронних кабінетів вступників

   1 липня 2021 року розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників. Тим, хто планує подавати заяви в електронній формі, потрібно зареєструвати особистий кабінет на сайті «Єдина державна електронна база з питань освіти». Втім, подати заяву на вступ можна не тільки в електронній, але й у паперовій формі. Приносити заяву та копії документів у виш у часи пандемії – не найкращий вибір, проте саме так мають зробити випускники, які:  ----належать до пільгових категорій і мають довести право на вступ за іспитами чи співбесідою ---- хочуть отримати додаткові бали за перемогу в міжнародних спортивних змаганнях та вступають на профільні спеціальності ---- ті, кому не вдається подати заяву в електронній формі Більше інформації про вступну кампанію 2021 – тут: https://bit.ly/3gqxOEO Дізнатися більше про електронний кабінет вступника можна тут: https://bit.ly/3vA7TPk

20:17 30.06.2021

ЕКОФЕСТ 2021

Це був справжній фестиваль оптимізму, креативності, неймовірної працездатності, який об'єднав громаду.

12:17 13.06.2021

Проведення у 2020/2021 н.р. військово-польових зборів (навчально-тренувальних занять із предмета "Захист України")

З метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок на заключному етапі вивчення предмета «Захист України» учнями загальної середньої освіти в кінці навчального року на базі закладів освіти Миронівської ТГ провелися навчально-польові збори (навчально-тренувальні заняття).

10:10 09.06.2021

Літні канікули школярів мають бути безпечними!

Для всіх учасників освітнього процесу Миронівського академічного ліцею №2 розпочалися літні канікули. А щоб вони були безпечними, здобувачі освіти початкової школи мали змогу поспілкуватися з офіцером поліції Миронівської міської територіальної громади Олексієм Олексійовичем Федоровим та інспектором ювенальної превенції Галиною Іванівною Колісник. Працівники правоохоронних органів розповіли дітям не тільки про правила безпеки в побуті, на дорозі, біля водойм тощо, а й відповіли на безліч запитань, які поставили їм здобувачі освіти. А ще ліцеїсти оглянули поліцейський автомобіль, який їх дуже зацікавив. Тож сподіваємося, що під час літніх канікул усі діти не лише оздоровляться, а й безпечно проведуть свої довготривалі очікувані канікули.

13:56 07.06.2021

Звіт про проведені заходи до Міжнародного дня захисту дітей

  У перший день літа відзначають в Україні і в усьому світі радісне і веселе свято - Міжнародний день захисту дітей. День захисту дітей - це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими громадянами своєї країни.   У Миронівському академічному ліцеї імені Т. Г. Шевченка до Міжнародного дня захисту дітей проводилися різноманітні заходи: конкурси, тематичні малюнки на асфальті, виставка плакатів ; Ми маємо право, поробки з пластиліну, показ моделей одягу та зачісок.  З дітьми 3-4 класів вчителем образотворчого мистецтва Карпінською Т. П. було проведено майстер-клас: Ми щасливі діти.

14:43 04.06.2021

Вхід для адміністратора