A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Миронівський краєзнавчий музей запрошує маленьких жителів громади на пізнавальну екскурсію

До Дня захисту дітей в період з 1 до 5 червня Миронівський краєзнавчий музей запрошує маленьких жителів громади на пізнавальну екскурсію. Для групових екскурсій обов’язковий попередній запис за номером телефону: (098) 624 11 37.

16:00 27.05.2021

«Будь помітним на дорозі» Миронівський академічний ліцей імені Т. Г. Шевченка

З 17 по 21 травня за ініціативою ООН по всьому світі проводиться шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року він присвячений темі: «Перевищення швидкості – одна із причин дорожньо – транспортного травматизму». В рамках тижня пройшли цікаві заходи. Відбулася зустріч з офіцером поліції О.О.Федоровим та інспектором ювенальної превенції Г.І.Колісник, які розповіли учням 2-А, 5-А, 5-Б класів про правила дорожнього руху, члени ЮІР та учнівського самоврядування ознайомили з презентацією та показали виступ агітбригади на тему: «Безпечна країна починається з тебе». В ліцеї було проведено урок: « Будь помітним на дорозі».

08:53 26.05.2021

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3»

21 травня в ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3» був проведений Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху, який був присвячений темі «Безпечна дорога додому» в рамках всесвітнього Глобального тижня безпеки дорожнього руху. Основна мета тижня безпеки дорожнього руху цього року - запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Упродовж тижня учні перевірили свій рівень засвоєння Правил дорожнього руху, зустрілися з представниками ДАІ.

13:26 25.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху в Іванівському академічному ліцеї

З 17-21 травня 2021 року в Україні стартував щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху. Саме тому в Іванівському академічному ліцеї були проведені виховні години, бесіди, вікторини, квести, виставки, єдиний національний урок «Будь помітним на дорозі» з питань повторення знань безпеки дорожнього руху.    В рамках тижня учні 1 класу в цікавій ігровій формі ознайомилися з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками. Дізналися про роль світловідбиваючих наліпок на одязі, переглянули мультфільм «Правила безпеки на дорозі» та намалювали малюнки.

11:21 25.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху в Миронівському академічному ліцеї №2

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити.  У цей час майбутнє уявляється безхмарним,  життя – безкінечним. Та насправді це не так. Мить – і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, дітям потрібні знання правил:  як діяти в тій чи іншій ситуації, і головне -  чітко їх дотримуватись. Тож  в Україні з 17 по 21 травня  тривав Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого була профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Активними учасниками цього тижня стали всі учнівські колективи ліцею №2. Так, під час заходів здобувачі освіти  знайомилися з найактуальнішими причинами ДТП, учасниками яких є діти, повторювали  правила дорожнього руху, які убезпечують потрапляння школярів у ДТП. А ще  об’єднувалися в команди,  щоб позмагатися між собою,  беручи участь у вікторині «Я - за безпеку на дорозі!»;  створювали колажі “10 правил пішохода”.  Учні 8-А класу взяли  участь у Всеукраїнському  конкурсі відеоробіт  «Будь помітним на дорозі», організаторами якого є  Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» спільно з Міносвіти України та Моторним (транспортним) страховим бюро України.  Це стало доброю нагодою поділитися своєю унікальною відеороботою з теми носіння світлоповертальних елементів заради безпеки на дорозі. Випускники  творчо підійшли до створення   відеоролика соціальної реклами «Твоя безпека на дорозі». Наймолодші здобувачі освіти  із захопленням переглядали  відео «Небезпечна гра» та  повчальні мультфільми, а ще самі ставали акторами  лялькових  мінівистав.  Віртуальні подорожі та квести  дозволили малечі завітати у Країну дорожніх знаків. А ще свої знання з ПДР учні відображали у яскравих малюнках.

10:11 25.05.2021

Правила безпеки дорожнього руху в Кип’ячківській філії

У рамках проведення 6-го Глобального тижня з Правил безпеки дорожнього руху в Кип’ячківській філії було проведено ряд заходів. Учні прийняли участь у проведенні уроку-вікторини «Правила дорожні знай – в ДТП не потрапляй», для учнів початкових класів провели екскурсію дорогами села «Дорожню азбуку вивчай – своє здоров’я і життя зберігай», де вивчали дорожні знаки, правила дорожнього руху, а також намалювали світлофор. Учні 5-8 класів були залучені до проведення єдиного національного уроку «Будь помітним на дорозі», переглянули навчальний фільм про світловідбивні елементи для пішоходів, розв’язували ситуаційні завдання про надзвичайні ситуації на дорозі.

08:32 25.05.2021

Заклади культури відзначили День вишиванки

У третій четвер травня, українці вже традиційно святкують День вишиванки. Цей День не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами. Підготували і провели свято «Українська вишиванка – наче райдуги світанки» колектив Миронівської базової бібліотеки у співпраці з директором базового будинку культури В. Голубєвим, а також солістами народного ансамблю пісні і танцю «Чорнобривець» (художній керівник Людмила Голубенко) та керівником оркестрової групи М.Басаєм. В бібліотеках-філіях Миронівської міської ТГ відбулися виставки, народознавчі години, фольклорно-мистецькі свята.

13:25 21.05.2021

Вхід для адміністратора