A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Онлайн засідання ПМК по дошкільній освіті

   22 березня 2021 року керівником предметної методичної комісії дошкільної освіти, вихователем ЗДО «Цукринка» міста Миронівки Радченко Дар’єю Юріївною було проведено онлайн засідання «Обмін перспективним педагогічним досвідом для удосконалення професійної майстерності працівників ЗДО». Учасники заходу поділилися цікавими напрацюваннями про нестандартні, інтегровані заняття, використання елементів інноваційних педагогічних технологій. Висвітлювалася актуальна тема щодо особливостей проведення атестації педагогічних працівників/.

09:35 26.03.2021

Серія онлайн-тренінгів для вчителів які будуть працювати в 1-х класах у 2021-2022 н.р.

25 березня 2021 року Дрифан Світлана Вікторівна, вчитель початкових класів ОЗО «Миронівський академічний ліцей №3», розпочала серію онлайн-тренінгів на платформі Meet для вчителів Миронівської територіальної громади, які будуть працювати в 1-х класах у 2021-2022 навчальному році на тему: «Особливості роботи в 1 класі НУШ». На онлайн-зустрічі була детально розглянута тема: «Ранкове коло: працюємо ефективніше, встигаємо більше!». Учасники дізналися про переваги та можливості організації ранкової зустрічі як ефективного засобу у навчанні дітей. Крім того, спікер поділилася практичними порадами та власними ідеями, як створити позитивний настрій у класі та як навчитися комунікувати, підтримувати друзів, говорити добрі слова.

09:33 26.03.2021

Засідання ПМК практичних психологів і соціальних педагогів

Відповідно до плану роботи предметної методичної комісії практичних психологів і соціальних педагогів 24 березня 2021 року відбулося засідання ПМК на тему «Інноваційна діяльність практичного психолога та соціального педагога системи освіти». У заході, що проходив у формі онлайн-конференції, взяли участь 20 працівників психологічної служби. Метою засідання було розширення форм і методів використання інтерактивних технологій у роботі практичного психолога та соціального педагога.

09:22 26.03.2021

Відеоуроки для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 та 9, 10 і 11 класів (ОНОВЛЕНО)

У зв’язку із впровадженням карантину та переходом учнів на дистанційне навчання багато телеканалів розпочинають трансляцію відеоуроків як у своїх ефірах так і на ютуб каналах. На даній сторінці опубліковано найпопуляршіні відеоуроки. Друзі, якщо Вам відомо цікаві відеоуроки, додайте їх у коментарі а ми їх додано до даної статті.

10:20 25.03.2021

Ваша дитина цього року йде у перший клас?

Ваша дитина цього року йде у перший клас? Тоді саме час вмикати зворотний відлік часу і почати підготовку до школи послідовно і без поспіху. Але навіть не думайте муштрувати дитину читанням чи лічбою. Адже значно важливішими є навички комунікації, орієнтування в просторі, готовність дотримуватися правил та розпорядку дня. Разом із фіналістом премії Global Teacher Prize Ukraine 2020 Андрієм Олійником склали для вас чекліст обов’язкових соціально-побутових умінь першачка.

10:00 25.03.2021

Підсумки проведення І (територіального) туру вокального шоу "Калиновий голос Київщини"

З метою виявлення і підтримки юних талантів та обдаровань, сприяння розвитку творчих здібностей юних виконавців пісні, популяризації дитячої, народної, сучасної пісні 16 березня 2021 року відбулося підбиття підсумків І (територіального) туру вокального шоу "Калиновий голос Київщини". 

20:15 21.03.2021

Забезпечення професійної самореалізації педагогічних працівників та утвердження їхнього високого соціального статусу в суспільстві. Обмін педагогічним досвідом роботи вчителів

  Відповідно до плану  роботи гуманітарного відділу  на 2020/2021 навчальний рік 17 березня 2021 року у формі відеоконференції Google Meet проведено методичну вітальню «Забезпечення професійної самореалізації педагогічних працівників та утвердження їхнього високого соціального статусу в суспільстві. Обмін педагогічним досвідом роботи вчителів». Своїми напрацюваннями поділилися вчителі української мови та літератури Божко Наталія Миколаївна (Грушівський НВК) та Гончар Світлана Григорівна (Шандрівська ЗОШ І-ІІІ ст.).      Модератор вебінару голова ПМК учителів філологічного циклу гуманітарного відділу Наталія Миколаївна Мовчан відзначила педагогічну професійність вчителів української мови та літератури Миронівської ТГ, результативну роботу з організації позакласних заходів щодо згуртування учнівських колективів. Вагомою була участь здобувачів освіти у ІІ (обласному) етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, у Міжнародному Інтернет-флешмобі «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…», у ІІ (обласному) етапі ХХ Всеукраїнського  конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». Оригінальні та зручні формати проведення заходів до Міжнародного дня рідної мови,  до 150-річчя Лесі Українки,  до 207-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка  сприяють діалогу культур і сердець.

20:05 21.03.2021

Онлайн семінар для вчителів предметів природничого циклу

17 березня 2021 року у форматі ZOOM відбувся онлайн семінар для вчителів  предметів природничого циклу. Провідний фахівець гуманітарного відділу Закрева Галина Якимівна ознайомила педагогічних працівників з планом підвищення кваліфікації на базі КОІПОПК та особливостями формування регіонального замовлення. Керівник ПМК предметів природничого циклу Панченко Лариса Володимирівна розповіла про особливості роботи  ПМК в умовах карантинних обмежень, акцентувала увагу на виробленні умінь та навичок  працювати з електронними носіями інформації. Досвідом  педагогічної діяльності поділилися вчителі, які атестуються у 2020/2021 навчальному році. Учасники заслухали творчі звіти Кузьменко Н.М. – вчителя географії Миронівського академічного ліцею №2, Шпиль І.В. – вчителя географії ОЗО «Миронівського академічного ліцею №3», Рибченко С.О. – вчителя географії Маслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Москалівець Л.М. –  вчителя біології та хімії Македонського НВК, Іщенко Н.П. – вчителя основ здоров’я Миронівського академічного ліцею імені Т.Г. Шевченка.

20:03 21.03.2021

Вхід для адміністратора