A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Запрошуємо до Миронівського краєзнавчого музею на тематичну екскурсію «Миронівщина в роки Другої світової війни»

До Дня пам’яті і примирення 8 травня і Дня перемоги над нацизмом 9 травня в стінах Миронівського краєзнавчого музею в період з 6 до 15 травня буде проводитися тематична екскурсія «Миронівщина в роки Другої світової війни», де всі охочі зможуть ознайомитися з тяжкими роками життя наших земляків в умовах німецької окупації та з неймовірними історіями подвигів в часи визволення рідного краю. Для групових екскурсій обов’язковий попередній запис за номером телефону: (096) 529 16 53 Галина (організатор екскурсій).

11:29 05.05.2021

Засідання ПМК практичних психологів і соціальних педагогів

29.04.2021 року відповідно до плану роботи предметної методичної комісії практичних психологів і соціальних педагогів відбулося засідання ПМК на тему «Тривожність як основний чинник дезадаптації учнів». У заході, що проходив у формі онлайн конференції, взяли участь 22 працівники психологічної служби.

10:04 05.05.2021

Онлайн засідання ПМК вчителів естетично-оздоровчого циклу, образотворчого та музичного мистецтва

30 квітня об 11-00 годині відбулось онлайн засідання предметної методичної комісії вчителів естетично-оздоровчого циклу, образотворчого та музичного мистецтва. З доповіддю виступила вчитель Миронівського академічного ліцею імені Т.Г.Шевченка Карпінська Тетяна Петрівна щодо організації дистанційного навчання з предметів освітньої галузі «Мистецтво». На конференції педагоги  проглянули рекомендації щодо організації самостійної роботи вчителів музичного та образотворчого мистецтва. Особливу увагу приділили питанню самоосвіти, як особливому аспекту саморозвитку та творчої роботи вчителя, а також розглянули особливості самоосвіти вчителів в новітній системі освіти. Зустріч вчителів пройшла конструктивно, в атмосфері поваги та взаєморозуміння.

11:16 03.05.2021

День вшанування  пам’яті у Миронівському академічному ліцеї №2

Чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, яка доторкнулася до мільйонів громадян, накрила їх крилом безжалісної радіації, перетворюючи свої жертви в безпомічних людей. І скільки б не минуло років,  але все одно слово «Чорнобиль» полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. До 35-роковин із Дня вшанування  пам’яті тих, хто пережив страхіття квітневих подій 1986 року, у Миронівському академічному ліцеї №2 у форматі онлайн відбулися виховні справи різноманітні за формою, але  співзвучні за змістом. Адже  педагоги, здобувачі освіти та їхні батьки знайшли час, щоб пригадати події 35-річної давнини, ознайомитися з причинами наймасштабнішої катастрофи не лише України, а й усієї Європи. Особливу увагу було приділено результатам та наслідкам аварії на ЧАЕС, впливу радіаційного забруднення на людей, тварин, рослин. У ході онлайн-зустрічей прийшли до такого висновку: ніч із 25 на 26 квітня 1986 року, коли стався вибух на Чорнобильській АЕС, започаткувала новий відлік українського часу: болісний, гіркий, печальний. 

09:39 30.04.2021

Онлайн конференція шкільних бібліотекарів

28 квітня 2021 року на платформі Zoom відбулася онлайн конференція бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Миронівської територіальної громади  «Організаційно – методичне забезпечення підготовки та проведення інвентаризації фондів шкільних підручників». До онлайн конференції приєдналося 19 учасників.

08:46 29.04.2021

Онлайн-тренінг для вчителів початкових класів на тему: "Інтегроване навчання. Що означає мислити критично?"

Ми живемо в суспільстві змін, тому кожна людина вчиться протягом всього свого життя. Саме вчитель початкових класів повинен розвивати любов до навчання, пізнавальні інтереси дітей молодшого шкільного віку, їхні творчі навички, уміння самостійно здобувати знання, бути активними, не пасивними.

14:23 28.04.2021

Вхід для адміністратора