A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Правила безпеки дорожнього руху в Кип’ячківській філії

У рамках проведення 6-го Глобального тижня з Правил безпеки дорожнього руху в Кип’ячківській філії було проведено ряд заходів. Учні прийняли участь у проведенні уроку-вікторини «Правила дорожні знай – в ДТП не потрапляй», для учнів початкових класів провели екскурсію дорогами села «Дорожню азбуку вивчай – своє здоров’я і життя зберігай», де вивчали дорожні знаки, правила дорожнього руху, а також намалювали світлофор. Учні 5-8 класів були залучені до проведення єдиного національного уроку «Будь помітним на дорозі», переглянули навчальний фільм про світловідбивні елементи для пішоходів, розв’язували ситуаційні завдання про надзвичайні ситуації на дорозі.

08:32 25.05.2021

Заклади культури відзначили День вишиванки

У третій четвер травня, українці вже традиційно святкують День вишиванки. Цей День не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами. Підготували і провели свято «Українська вишиванка – наче райдуги світанки» колектив Миронівської базової бібліотеки у співпраці з директором базового будинку культури В. Голубєвим, а також солістами народного ансамблю пісні і танцю «Чорнобривець» (художній керівник Людмила Голубенко) та керівником оркестрової групи М.Басаєм. В бібліотеках-філіях Миронівської міської ТГ відбулися виставки, народознавчі години, фольклорно-мистецькі свята.

13:25 21.05.2021

День вишиванки у Маслівській ЗОШ

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Всесвітній день вишиванки народився 15 років тому в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Нині вишиті сорочки в третій четвер травня одягають у понад сотні країн.  Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. До нього може долучитися кожен охочий, одягнувши вишиванку. До свята в школі проведено акцію «Світлина у вишиванці на пам’ять». Учні весь тиждень фотографувались зі своїми рідними та знайомими у вишиванках, за улюбленим заняттям. Також відбувся флешмоб. Знято відеоролик, який плануємо викласти у Fb, на сторінку Освіта Миронівщини.

10:10 21.05.2021

Нарада для керівників закладів загальної середньої освіти

20 травня 2021 року о 10.00 год. у залі засідань  Миронівської міської ради проведено нараду для керівників закладів загальної середньої освіти. Заступник Миронівського міського голови Світлана Анатоліївна Паришкура виступила з вітальним словом, та познайомила соціальних педагогів з представниками новоутвореного Соціального відділу для налагодження зв'язку та тісної співпраці. 

16:15 20.05.2021

Заходи до 150-річчя з дня народження В. Стефаника у Росавській ЗОШ

У рамках святкування 150-річчя від дня народження Василя Стефаника в Росавській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася низка заходів: літературні години, усні журнали, ознайомлення з листами та новелами, дискусіями новеліста, перегляд фільму " Камінний хрест" занурили учнів 8-11 класів у творчий світ письменника. Учні глибше ознайомились з основоположником української новелістики. Заходи провели вчителі української мови і літератури Кочерга С.О., Косько Л.В., Стародубець Г.І.

14:57 18.05.2021

Заходи в Миронівському академічному ліцеї імені Т.Г.Шевченка до 150-річчя Василя Стефаника

У Миронівському академічному ліцеї імені Т.Г. Шевченка до 150-річчя Василя Стефаника учні переглядали художній фільм  «Кам’яний хрест», відеопрезентації на тему «Цікаві факти з життя В.Стефаника», читали та обговорювали новелу «Новина», педагоги проводили бесіди про життєвий шлях В.Стефаника з переглядом ілюстрацій до творів письменника, також була організована книжкова виставка творів В.Стефаника.

14:03 18.05.2021

Вхід для адміністратора