A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Заходи Миронівського академічного ліцею №2 з нагоди відзначення 150-річчя з дня народження Василя Стефаника

14 травня 2021 року виповнюється 150 років від дня народження видатного українського письменника, неперевершеного майстра соціально-психологічної прози, новатора модерністської техніки письма, новеліста, тонкого спостерігача людської душі, гуманіста і просвітителя Василя Семеновича Стефаника. З цієї нагоди вчителі української мови та літератури  Миронівського академічного ліцеї №2 разом зі своїми вихованцями підготували  різноманітні заходи, а саме: літературний журнал «Я свою душу пустив у душу народу», відеопрочитання  творів «Майстер новели», виставку у фоє ліцею «Велич слова славетного українця», перегляд фільму Леоніда Осики “Камінний хрест”, презентації «Я створив собі світ…»,  сучасних відеофільмів,   флешмоб із читання уривків творів В. Стефаника «Літописець долі народної», круглий стіл «Славетний новеліст»

11:36 18.05.2021

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У Миронівській школі мистецтв

З метою належного вшанування мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу в перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, жертв нацистських переслідувань, а також виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності,шанобливого ставлення до старшого покоління. учнями  класів викладачів Харченко І.М та Басай О.М. був підготовлений та проведений  тематичний концерт, присвячений Дню Перемоги .

16:09 17.05.2021

Тематична екскурсія «Миронівщина в роки Другої світової війни» у Миронівському краєзнавчому музеї

До Дня пам’яті і примирення 8 травня і Дня перемоги над нацизмом 9 травня працівниками Миронівського краєзнавчого музею в період з 6 до 15 травня проводилася тематична екскурсія «Миронівщина в роки Другої світової війни». Даний захід відвідали діти місцевих закладів освіти, а саме: учні 8-Б класу Миронівського академічного ліцею імені Т. Г. Шевченка Миронівської міської ради, учні 7-го та 8-го класів Пустовітської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Миронівської міської ради Київської області, а також суденти ВСП «Маслівський аграрний коледж ім. П. Х. Гаркавого Білоцерківського національного аграрного університету». Музей продовжує роботу в розробці й інших тематичних лекцій-екскрсій, тому дякуємо за цікавість до власної історії і чекаємо нових зустрічей.

16:01 17.05.2021

Ніколи знову! У Центральнеській ЗОШ

 З метою належного вшанування мужності та героїзму переможців нацизму у Другій світовій війні, видатного внеску Українського народу у перемогу Антигітлерівської коаліції, вшанування пам’яті жертв Другої світової війни, жертв нацистських переслідувань, а також виховання у молоді почуття патріотизму, національної гідності, шанобливого ставлення до старшого покоління, листа Департаменту освіти і науки Київської державної адміністрації від 16.04.2021 р. № 12-01-18/1223 у Центральненському освітньому закладі було проведено:

15:25 17.05.2021

Заходи приурочені до Дня Пам’яті та Примирення , Дня Перемоги над нацизмом у Вікторівській філії

У Вікторівській філії Карапишівського ОЗО було проведено ряд заходів в 2020-2021 н.р. приурочених до Дня Пам’яті і Примирення 8 травня і Дня Перемоги над нацизмом 9 травня: 

14:55 17.05.2021

День перемоги над нацизмом у закладах культури

В день пам’яті та примирення, ми вшановуємо подвиг нашого народу,який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.

14:28 17.05.2021

Щеплення від COVID-19 для педагогічних  працівників

Працівників освіти, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, 12 травня о 9.30 год у Гуманітарному відділі за їхнім бажанням,  було провакциновано вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, що надійшла до України 25 березня 2021 року. 

16:46 12.05.2021

Вхід для адміністратора