A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарний відділ виконавчого комітету Миронівської міської ради Обухівського району Київської області

Новини

Онлайн-опитування

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» в партнерстві з ГО «Центр кращого Інтернету» за підтримки Програми досліджень свободи Інтернету «Counterpart International» проводить онлайн-опитування серед представників адміністрації закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників та батьків учнів чи осіб, які їх замінюють. Метою опитування є оцінювання наявної ситуації в галузі кібербезпеки та розроблення заходів щодо попередження проблем конфіденційності персональних даних і порушень прав людини в Інтернеті.

16:30 18.03.2021

Юхнівський НВК зустріч з працівниками ювенальної провенції

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.  Відтак 16 березня  здобувачі освіти, Юхнівського НВК  зустрічалися з працівниками ювенальної превенції Обухівського РУП  інспектором Галиною Іванівною та  поліцейським офіцером громади Олексієм Олексійовичем.  Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих

13:26 16.03.2021

Тиждень Масляної

З 8 по14 березня тривав тиждень Масляної. Працівники Миронівської базової бібліотеки разом з солістами ансамблю"Чорнобривець", під керівництвом Л. Голубенко, підготували цікаву та веселу Масляну.

11:29 15.03.2021

Підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу «Пожежі краще запобігти!»

3 березня працівниками гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради та Миронівського РС ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області було визначено переможців Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну  та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!». Серед багатьох робіт були обрані найкращі, переможці отримають грамоти від гуманітарного відділу.

08:41 04.03.2021

Круглий стіл «Педагогічна майстерність вчителя»

Відповідно до плану роботи предметної методичної комісії учителів філологічного циклу (українська мова та література) гуманітарного відділу виконавчого комітету Миронівської міської ради на 2020-2021 н.р. 25 лютого 2021 року у формі відеоконференції Google Meet відбувся черговий вебінар учителів української мови та літератури круглий стіл «Педагогічна майстерність вчителя».

13:53 02.03.2021

Засідання вчителів суспільно-гуманітарного циклу предметної методичної комісії

01 березня 2021 року відбулося перше засідання вчителів суспільно-гуманітарного циклу предметної методичної комісії. Відеоконференція проходила на платформі Zoom  для вчителів історії. Організувала  Заїменко Аліна Олексіївна, вчитель історії та правознавства Миронівського академічного ліцею №2 Миронівської міської ради Київської області.  Тема конференції: «Дистанційне навчання здобувачів освіти: досвід та проблеми». Учасниками конференції були вчителі історії та правознавства Миронівської територіальної громади. Засідання було насиченим та дуже корисним, загалом виступи учасників  були присвячені визначенню завдань, що стоять перед сучасним учителем  для успішної реалізації освітнього процесу. На завершення Аліна Олексіївна підвела підсумки та окреслила досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників.

13:43 02.03.2021

II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

З 24 по 28 лютого 2021 року було проведено II (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.  Компетентне журі оцінювало постерний захист та виступи членів секцій МАН на науковій конференції. Миронівську міську територіальну громаду презентували 14 переможців І етапу конкурсу-захисту учнів-членів МАН у 14 секціях.

13:34 02.03.2021

До 150-ти річчя з дня народження Лариси Петрівни Косач

"Я житиму сльозою серед співів" пройшло літературне свято- елегія В Росавській Загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів до 150-ти річчя з дня народження Лариси Петрівни Косач. Леся Українка належить до видатних письменників, яких треба пізнавати все життя. Її твори - невичерпна криниця з живлющою водою для спраглих краси і мудрості. Учні зворушливо читали поезію Лесі Українки, познайомилися з презентацією, відео матеріалами, цікавими фактами життя поетеси. Лариса Косач могла б стати окрасою будь - якої літератури. Але доля захотіла, щоб вона віддала свій талант Україні Підготувала та провела захід вчитель української мови та літератури Кочерга Світлана Олексіївна.

09:58 01.03.2021

Вхід для адміністратора